Bine ați venit la Wolfcraft

Wolfcraft – Impuls inovator pentru casă și ateliere

Din 1949 Wolfcraft se numără printere generatorii de impulsuri din domeniul uneltelor inovatoare, al accesoriilor uneltelor electrice pentru cerintele din cadrul activitățiilor casnice și meșteșugărești. Ca orice partener comercial puternic, noi înțelegem ceea ce vă interesează-atât pe dvs., cât și pe clienșii dvs.- și de peste 60 de ani transpunem aceste nevoi în conformitate cu cerințele pieței.

Impulsul nostru vă plasează în frunte!

Totul a început atunci când Robert Wolff, prin pasiunea sa pentru manufactură și prin aspirația sa de a face dintr-un lucru bun, unul și mai bun. Această atitudine a rămas până în ziua de azi motorul succesului acestei afaceri de familie. Fiecare dintre cei 450 de angajați ai noștrii, din cadrul fabricilor noastre din Germania și din Slovacia, și-a însușit această maximă cu privire la calitate. Aici, producem și asamblăm în cadrul unor echipe perfect închegate și punem în funcțiune datorită experienței, cunoștiințelor de specialitate și a aptitudinilor tehnice, instalații industriale de înaltă precizie. Împreună asigurăm dovedita calitate Wolfcraft și o procesare în timp util a comenzilor zi de zi.

Puterea inovației – pentru dvs. ținta viitorului

Din experiență știm că: puterea inovației nu ia națtere singură. Ea este rezultatul unei munci consecvente combinată cu flerul sigur pentru dezvoltările viitoare. Pentru succesul dvs.și al companiei noastre noi avem în fiecare zi o ureche aplecată către clienți și cealaltă către piață. Întotdeauna cu țelul în fața ochilor, de a oferi răspunsuri la nivel global, chiar înainte ca întrebarea să fie pusă. Răspunsurile vin sub forma de unelte și de accesorii pentru uneltele electrice, care astăzi sunt cu o idee mai operative, mai ergonomice, mai practice, mai precise și mai sigure decât ieri.