Despre noi

Wolfcraft GmbH este o companie înființată în 1949 de către Robert Wolff, care este considerată printre fondatoarele segmentului de bricolaj din Germania. Acesta activează ca producător şi furnizor de unelte si accesorii pentru mașini electrice. Principalii clienți sunt în special magazine de bricolaj si distribuitori. Centrala este situată în Kempenich.
Wolfcraft deține 2 fabrici, una in Weibern Germania și cealaltă în Slovacia la Male Dvorniky. Pentru a limita transportul de mărfuri la nivel mondial și a reduce emisiile de CO², este preferată varianta producției europene în detrimentul producției din orientul îndepărtat.

Wolfcraft este o companie internaţională de operare cu proprii reprezentanţi de vânzări în multe ţări europene, precum şi numeroși parteneri de distribuţie la nivel mondial cu o cotă export de 70%.

Cu cei 600 de angajați în cele 16 țări, Wolfcraft a primit mai multe premii pentru produsele sale, printre care și premiul “ Red dot design award” pentru produsele “ menghina de mână cu o singură prindere” și “ Quickfix”. În prezent Wolfcraft deține în portofoliul său în jur de 2.500 de articole.

Reușit! wolfcraft este cel mai cunoscut brand de scule de mana DIY

Potrivit unui sondaj realizat la peste 2000 de gospodării am ajuns în poziția de lider. Ca urmare a unui studiu realizat între iulie 2009 – iunie 2010 de către Institutul pentru Industria de Agrement* a reieșit cel mai ridicat grad de popularitate pentru produsele noastre. Împreună cu un producător de instrumente de uz comercial suntem lideri cu cca 52% - noi fiind cea mai cunoscută marcă în DIY. Acesta ne dă un impuls pentru a continua să producem produse de o calitate foarte ridicată – și să fim mereu în căutarea celei mai bune soluții.

* Institut pentru industria de agrement GmbH, marketing eficient pentru clienții Do-it-yourself, München 2010.

Filmul companiei