Filosofia wolfcraft

„Considerăm că angajaţii noştri sunt asociaţii noştri. Fiecare se implică activ şi munceşte pentru atingerea obiectivului comun al companiei. De aceea, lăsăm loc pentru iniţiativă şi gândire inovatoare. Astfel, putem garanta găsirea soluţiilor eficiente, pe care le aşteaptă clienţii noştri.”

(Thomas Wolff, Reinhard Wolff)

Ca firmă de familie, este sarcina noastră să ne știm avantajele, să le dezvoltăm și să le implementăm pe piață.

Marca wolfcraft înseamnă pentru noi atât obligație, cât și răspundere. Pentru oamenii din cadrul companiei, dar și pentru cei care de-a lungul timpului au acordat încredere deplina competenței și produselor noastre.


Ne-am definit țelul comun: "wolfcraft – producător de vârf al sculelor inovative și accesoriilor pentru aparate electrice". Țelul acesta îl avem mereu in fața ochilor, iar la realizarea lui lucrăm zi de zi.

Ce înseamnă o idee buna!

Pentru noi inovația nu înseamnă dezvoltarea unor produse "noi", ci a unora "mai bune". Înțelegerea problemelor și ideea soluției cele mai bune stau la baza dezvoltării oricarui produs.

Noi ne punem in locul utilizatorului. Prin studii intensive de piață si clientelă recunoaștem cerințele asupra produselor noastre. Dumneavoastră sunteți cei care ne dau ideile care ne determină să învățăm si să ne schimbăm viziunea!

Design-ul tipic wolfcraft al produselor noastre înseamnă în același timp o ergonomie bună și o funcționalitate bună. Scopul dezvoltării fiecărui produs este ca acesta să fie cel mai bun de pe piață la categoria lui.

In dezvoltare, în producție sau vânzari, în marketing sau administrație: angajații nostri nu sunt doar cel mai important capital, ci mult mai mult!

"Angajatul ca acționar": La inceputul anilor ’70 a fost inițiat acest model wolfcraft care funcționeaza și astăzi. Acesta dă angajaților nostri șansa de a se implica activ în evoluția si succesul firmei, în strânsă legatură cu implicarea lor la profitul firmei.

Climatul nostru de lucru se definește printr-o politică de comunicare deschisă și obiectivă, dorinta de a învăța permanent și bucuria de a găsi soluții împreuna.

Prin această implicare a angajaților si concentrarea abilităților fiecăruia către scopul comun ne atingem țelurile eficient si exact.

Istoric

Mai multe despre wolfcraft aflați in Istoric.

Către Istoric