Compania

Din 1949 numele Wolff stă la baza inovației, dezvoltării și producției de scule și accesorii de o înaltă calitate destinate meșterilor. Astăzi Wolfcraft are peste 600 de angajați și colaboratori în peste 16 țări din Europa inclusiv Germania. Conducerea precum și centrul logistic de unde se fac livrări în toată lumea se află în Kempenich Germania. De aici sunt livrate aprox. 2000 de articole din domeniile bancuri de lucru pentru mașini unelte, mese de lucru cu prindere mobilă, sisteme de transport, menghine, îmbinări în lemn, accesorii pentru unelte electrice, scule de mână, precum și un sortiment completpentru anumite proiecte, care se găsesc atât în magazinele DIY cât și în magazinele de specialitate, și toate acestea în mai mult de 36 de țări.

Designul tipic al produselor Wolfcraft este sinonimă cu o funcționalitate excelentă și o ergonomie foarte bună. Fiecare dintre produsele noastre dezvoltate, reflectă calitatea ca fiind cel mai bun produs din clasa sa de pe piață.

Pe următoarele pagini, puteți afla mai multe despre noi, precum și perspectivlele unei cariere la Wolfcraft. Reprezentanți ai presei găsesc în “ Centru de presă informațiile cele mai proaspete și care pot fi descărcate.

* Institut für Freizeitwirtschaft GmbH, Effizientes Marketing bei Heimwerker-Kunden, Munich, 2010